Zorgbegeleiders

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de zorg. De deelnemers zijn door hun afstand tot de arbeidsmarkt een kwetsbare doelgroep waarbij hoge kwaliteit zorg en zorgvuldigheid van het grootste belang zijn. Mensen die bij ons dagbesteding volgen hebben recht op goede zorg en begeleiding. Onze begeleiders zijn opgeleid en gediplomeerd voor het begeleiden van mensen met een beperking. De begeleiders hebben als hoofdtaak het begeleiden van deelnemers volgens hun persoonlijk zorgplan.

Begeleider in hart en nieren.

Floris Torenstra is eindverantwoordelijk voor de zorg bij de Stichting Zorg Samen Doen. Na zijn middelbare schoolopleiding maakte hij de keuze om Sociaal Pedagogiek te gaan studeren met gehandicaptenzorg als specialiteit.

Direct na zijn opleiding is hij gaan werken bij Ipse de Bruggen als begeleider in de meest uiteenlopende functies binnen zijn vakgebied. Naast zijn werkzaamheden heeft hij zich gespecialiseerd in autisme.

Na 13 jaar Ipse de Bruggen was het tijd voor een nieuwe uitdaging als voorzitter van het bestuur bij Stichting Zorg Samen Doen. Waar hij uitvoering kan geven aan zijn passie, het enthousiast maken en het in de kracht zetten van mensen.

Dit doet hij uiteraard niet alleen maar met al het personeel dat samen het team maakt. Ook bieden wij stageplaatsen aan om een manier van zorg te bieden die uniek is in de zorgsector.

Benjamin aan het werk
Scroll naar boven

Wil je meer weten over onze dagbesteding?

Stuur je vraag in

We doen ons best om zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen.